Πώς μπορώ να διαγράψω το προφίλ μου;

Για να διαγράψετε το προφίλ σας, αρχίστε συνδεόμενοι στο προφίλ σας και πατώντας Ο λογαριασμός μου στην πάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Κατόπιν, πατήστε την καρτέλα Διαγραφή προφίλ στη σελίδα Ο λογαριασμός μου. Ακολουθήστε τις οδηγίες εκεί για να διαγράψετε το προφίλ σας.

Μόλις διαγραφεί, το προφίλ σας θα σβηστεί μόνιμα και δεν θα μπορεί να αποκατασταθεί. Εάν είσαστε Πλατινένιο μέλος, η ιδιότητα μέλους σας θα χαθεί. Αντί να διαγράψετε το προφίλ σας, μπορείτε να επιλέξετε Απόκρυψη, καθιστώντας το ορατό σε σας, αλλά όχι σε άλλα μέλη.

← Πίσω στο τμήμα Βοήθεια

feedback