Εγγραφή Τώρα Δωρεάν!

Συχνές Ερωτήσεις

Λογαριασμός/Προσωπικές πληροφορίες

Δεν θυμάμαι το Ψευδώνυμο και/ή τον Κωδικό πρόσβασης. Πώς μπορώ να τα βρω ξανά;

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο "Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης" στη σελίδα σύνδεσης του ιστοχώρου και εισάγετε την ηλ. διεύθυνση στο πεδίο "Ξεχάσατε τον λογαριασμό σας;". Αυτόματα θα σας σταλεί ένα ηλ. μήνυμα σε αυτή τη διεύθυνση με τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να συνδεθείτε στο προφίλ σας.

Πώς αλλάζω την ηλ. διεύθυνση ή τον Κωδικό πρόσβασης;

Κάντε κλικ στο "Ο λογαριασμός μου" στην επάνω δεξιά γωνία της Αρχικής σας σελίδας. Έπειτα, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις. Εκεί, μπορείτε να αλλάξετε τις προσωπικές πληροφορίες.

Πώς αλλάζω το όνομα χρήστη;

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών για να αλλάξετε το όνομα χρήστη.

Ανωνυμία και ιδιωτικότητα

Τα μηνύματα που στέλνω σε άλλα μέλη είναι ανώνυμα;

Ναι. Προστατεύουμε την ιδιωτικότητά σας με παράδοση των μηνυμάτων σας μέσω του συστήματός μας. Καμία από τις προσωπικές σας πληροφορίες (π.χ. πραγματικό όνομα, ηλ. διεύθυνση, ημ/νία γέννησης) δεν αποκαλύπτεται σε άλλα μέλη. Μπορείτε να επιλέξετε να το κάνετε αυτό με δική σας πρωτοβουλία.

Επικοινωνία με άλλα μέλη

Μπορώ να συμπεριλάβω την προσωπική μου ηλ. διεύθυνση ως κομμάτι του μηνύματός μου σε άλλο μέλος;

Ναι, αλλά δεν είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε. Αντί αυτού, μπορείτε να ανταλλάσσετε μηνύματα αποκλειστικά μέσω του ιστοχώρου για λόγους ανωνυμίας.

Τι συμβαίνει αν γράψω σε μέλη και δεν λάβω απαντήσεις;

Παρότι δεν υπάρχει βέβαιη απάντηση σε αυτή την ερώτηση, αυτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους. Λάβετε υπόψη πως αν αγοράσετε Πλατινένια συνδρομή, θα είστε σίγουροι ότι όλοι οι παραλήπτες μπορούν να διαβάσουν το μήνυμά σας. Ένα μέλος ενδέχεται να μην απαντάει επειδή δεν είναι ενεργό στον ιστοχώρο για κάποιο διάστημα, ίσως βρήκε κάποιον/α ή είναι απασχολημένο. Ένας άλλος λόγος μπορεί να είναι πως το μέλος δεν ενδιαφέρεται να απαντήσει.

Πώς μπορώ να αποκλείσω από κάποιο μέλος να έρχεται σε επαφή μαζί μου;

Για να εμποδίσετε κάποιο μέλος να έρχεται σε επαφή μαζί σας, ξεκινήστε να προβάλετε το προφίλ του ή το προφίλ της και κάντε κλικ στο εικονίδιο ... στο επάνω μέρος του προφίλ του. Εάν το μέλος αυτό προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας ξανά, θα δει το ακόλουθο μήνυμα: Αυτή τη στιγμή, το προφίλ αυτό δεν είναι διαθέσιμο.

Εάν πιστεύετε ότι ένα μέλος έχει παραβιάσει τους Όρους της υπηρεσίας όσον αφορά προσβλητικά ή ενοχλητικά σχόλια προς το πρόσωπό σας, εκτός από τον αποκλεισμό του μέλους, μπορείτε επίσης να αναφέρετε το πρόβλημα στην ομάδα της World Singles. Για να στείλετε αναφορά, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Αναφορά προβλήματος που βρίσκεται στο κάτω τμήμα του προφίλ μέλους.

Ειδοποιήσεις ηλ. ταχυδρομείου

Γιατί δεν λαμβάνω νέες ειδοποιήσεις ηλ. ταχυδρομείου στον λογαριασμό μου;

Τα φίλτρα για Ανεπιθύμητη αλληλογραφία του λογαριασμού σας ενδέχεται να αποτρέπουν τα μηνύματα που έρχονται από τη WorldSingles.com να φτάσουν στον λογαριασμό σας. Ελέγξτε τον φάκελο με την Ανεπιθύμητη αλληλογραφία για να ντοπίσετε οποιεσδήποτε ειδοποιήσεις που ενδεχομένως φιλτραρίστηκαν ακούσια. Για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε ειδοποιήσεις για νεύματα και μηνύματα, σας προτείνουμε να προσθέσετε την ηλ. διεύθυνση από την οποία προέρχονται αυτά τα μηνύματα στη λίστα με τις Επαφές σας. Διαφορετικά, μπορείτε να προσθέσετε αυτήν τη διεύθυνση στη «λευκή λίστα» του φίλτρου ή απλά αφαιρέστε την από το φίλτρο της Ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Πώς μπορώ να ελέγχω ποιες ειδοποιήσεις ηλ. ταχυδρομείου λαμβάνω;

Για να αποδεχτείτε ή να αρνηθείτε διάφορες ειδοποιήσεις ηλ. ταχυδρομείου, συνδεθείτε στο προφίλ σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο Ρυθμίσεις που βρίσκεται στην αριστερή στήλη του ιστοχώρου. Μετά, κάντε κλικ στο Ειδοποιήσεις. Από εκεί μπορείτε να ελέγχετε ποιες ειδοποιήσεις ηλ. ταχυδρομείου θα λαμβάνετε, καθώς και τη συχνότητα με την οποία θα αποστέλλονται.

Προσωπικές ρυθμίσεις

Δεν μπορώ να θυμηθώ το ψευδώνυμο και/ή τον κωδικό πρόσβασης. Πώς μπορώ να τα βρω ξανά;

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο Ξεχάσατε τον Κωδικό πρόσβασης; στη σελίδα σύνδεσης και εισάγετε τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου στο πεδίο Ξεχάσατε τον Κωδικό πρόσβασης;. Πρέπει να εισάγετε την ηλ. διεύθυνση που συνδέεται με το προφίλ σας. Σε αυτή τη διεύθυνση θα σας σταλεί αυτόματα ηλ. μήνυμα με τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να συνδεθείτε στο προφίλ σας.

Φωτογραφίες

Γιατί πρέπει να προσθέσω τη φωτογραφία μου;

Είναι πιο πιθανό άλλα μέλη να κοιτάξουν το προφίλ σας ή να απαντήσουν σε νεύματα και μηνύματα εάν συμπεριλάβετε τη φωτογραφία σας. Αυτό δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς!

Πόσες φωτογραφίες μπορώ να ανεβάσω;

Μπορείτε να ανεβάσετε έως 20 φωτογραφίες.

Ασφάλεια

Πώς πρέπει να ξεκινήσω την επικοινωνία με κάποιο μέλος;

Η επικοινωνία πρέπει να ξεκινήσει μέσω μηνύματος ή με τη χρήση νευμάτων. Όταν γνωρίζετε νέους ανθρώπους, σας συνιστούμε να είστε ανοιχτόμυαλοι, ωστόσο, προτείνουμε να προσέχετε τις παράξενες συμπεριφορές ή τις αντιφάσεις. Το άλλο άτομο ενδέχεται να μην είναι αυτό που λέει. Εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκαλύψω την ηλ. διεύθυνση μου και/ή τον αριθμό τηλεφώνου μου;

Όλη η επικοινωνία μεταξύ των μελών της τοποθεσίας μας πραγματοποιείται μέσα από διπλά τυφλό σύστημα με το οποίο εξασφαλίζουμε ότι η πραγματική σας ταυτότητα είναι προστατευμένη μέχρι να αποφασίσετε να την αποκαλύψετε. Ποτέ μην περιλαμβάνετε το επίθετό σας, την ηλ. διεύθυνση, τη διεύθυνση κατοικίας, τον τηλεφωνικό αριθμό, τη θέση εργασίας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ταυτότητας στο προφίλ σας ή στα αρχικά μηνύματα. Ξεκινήστε αργά, αναπτύξτε καλή σχέση, και, εάν και όταν νιώσετε άνετα, μπορείτε να αναφέρετε την προσωπική ηλ. διεύθυνση και/ή τον τηλεφωνικό σας αριθμό.

Πρέπει να κινούμαι προσεκτικά;

Φυσικά, όπως και σε κάθε νέα κατάσταση, σας συνιστούμε να λαμβάνετε προσεγμένες και ενημερωμένες αποφάσεις. Φυλαχτείτε και μην εμπιστεύεστε τους αναξιόπιστους. Οι νέες επαφές πρέπει να κερδίζουν την εμπιστοσύνη σας σταδιακά, με συνεχώς τίμια και ειλικρινή συμπεριφορά. Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να εξετάσετε εάν κάποιο άτομο είναι αξιόπιστο και δώστε ιδιαίτερη προσοχή καθ' όλη τη διαδικασία. Εάν υποψιαστείτε ότι κάποιος σας λέει ψέματα, τότε είναι πολύ πιθανό να ενεργεί αντίστοιχα. Σας συμβουλεύουμε να συμπεριφέρεστε υπεύθυνα όσον αφορά τον έρωτα και να μην εισέρχεστε σε πολύ οικίες σχέσεις με κάποιον, ακόμη και όταν αυτή η οικειότητα προκύπτει μόνο όταν βρίσκεστε στο διαδίκτυο. Εάν αποφασίσετε από κοινού να διασχίσετε το «σημείο χωρίς επιστροφή», να συμπεριφέρεστε έξυπνα και να προστατεύετε τον εαυτό σας από σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες.

Πρέπει να ζητήσω φωτογραφία;

Η φωτογραφία μπορεί να σας δώσει μια καλή εικόνα για την εμφάνιση του ατόμου, κάτι που ενδέχεται να αποδειχτεί χρήσιμο για να αποκτήσετε αίσθηση για το άτομο αυτό. Στην πραγματικότητα, το καλύτερο είναι να δείτε μερικές φωτογραφίες κάποιου ατόμου σε διαφορετικές περιστάσεις: καθημερινή, επίσημη, σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο. Εάν το μόνο που ακούτε είναι δικαιολογίες που δεν μπορείτε να δείτε φωτογραφία, θεωρήστε ότι το άτομο αυτό έχει κάτι να κρύψει. Στα μέλη μας προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσίες σάρωσης φωτογραφιών και δεν υπάρχει λόγος κάποιος να μην μπορεί να παρέχει τη φωτογραφία του.

Πρέπει να μιλήσω με το άλλο μέλος στο τηλέφωνο;

Η τηλεφωνική επαφή μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τις επικοινωνιακές και κοινωνικές δεξιότητες ενός ατόμου. Λάβετε υπόψη την ασφάλειά σας και μην αποκαλύπτετε σε ξένους τον τηλεφωνικό σας αριθμό. Αντ' αυτού, προσπαθήστε με κινητό τηλέφωνο ή χρησιμοποιήστε τεχνικές απόκρυψης του καλούντος αριθμού για να αποτρέψετε την εμφάνιση του τηλεφωνικού σας αριθμού. Παρέχετε τον τηλεφωνικό σας αριθμό μόνο όταν αισθάνεστε απολύτως άνετοι.

Πότε πρέπει να συναντηθούμε κατ' ιδίαν;

Η ομορφιά των διαδικτυακών συναντήσεων και σχέσεων βρίσκεται στο ότι μπορείτε να συλλέγετε πληροφορίες σταδιακά και να αποφασίσετε αργότερα εάν θέλετε να επιδιώξετε σχέση στον πραγματικό κόσμο. Ποτέ δεν είστε υποχρεωμένοι να συναντήσετε κάποιον, ανεξάρτητα από το επίπεδο της διαδικτυακής οικειότητας που έχετε. Ακόμη και εάν αποφασίσετε να συναντηθείτε, πάντα έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε γνώμη. Υπάρχει πιθανότητα η απόφασή σας να κρατήσετε τη σχέση σε επίπεδο ανωνυμίας να βασίζεται σε προαίσθημα το οποίο δεν μπορείτε να εξηγήσετε λογικά. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τα ένστικτά σας.

Τι πρέπει να με κάνει επιφυλακτικό/ή?

Σας συνιστούμε να προσέξετε τα ακόλουθα: επίδειξη θυμού, έντονη ενόχληση, προσπάθεια να σας πιέσει ή να σας ελέγχει, παθητικοεπιθετική συμπεριφορά, ταπεινωτικά ή ασεβή σχόλια, σωματικά ανάρμοστη συμπεριφορά, ασυνεπείς πληροφορίες σχετικά με την ηλικία, τα ενδιαφέροντα, την εμφάνιση, την οικογενειακή κατάσταση, το επάγγελμα, την εργασία ή αδυναμία να σας παρέχει άμεσες απαντήσεις σε άμεσα ερωτήματα. Εάν αισθάνεστε ότι κάποιο μέλος παραβιάζει τους Όρους της υπηρεσίας μας, μπορείτε να καταγγείλετε την παράβαση στο σύνδεσμο Αναφορά ζητήματος που βρίσκεται στο επάνω και στο κάτω μέρος του προφίλ του μέλους.

Πού πρέπει να συναντηθούμε την πρώτη φορά;

Στην πρώτη σας συνάντηση σας συμβουλεύουμε να συναντηθείτε σε ένα ασφαλές μέρος και να ενημερώσετε κάποιο φίλο πού πηγαίνετε και πότε θα επιστρέψετε. Αφήστε το όνομα και τον τηλεφωνικό αριθμό του ατόμου που συναντάτε στο φίλο σας. Προνοήστε να έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο και συναντηθείτε σε ένα οικείο εστιατόριο ή καφετέρια όπου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι. Εάν αποφασίσετε να αλλάξετε τοποθεσία, πάρτε το δικό σας αυτοκίνητο. Όταν η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη, ευχαριστείστε το άτομο που συναντήσατε για το χρόνο του και αποχαιρετήστε το. Εάν πετάτε από άλλη πόλη, κανονίστε μόνοι σας για μεταφορικό μέσο και ξενοδοχείο. Καλέστε το άτομο που θα συναντήσετε από το ξενοδοχείο ή συναντηθείτε στην τοποθεσία στην οποία έχετε συμφωνήσει ήδη. Εάν η τοποθεσία φαίνεται ακατάλληλη ή επικίνδυνη, επιστρέψτε στο ξενοδοχείο σας. Να είστε πάντα βέβαιοι πως κάποιος φίλος ή η οικογένειά σας γνωρίζουν τα σχέδιά σας και πως έχουν στοιχεία επικοινωνίας. Και εάν υπάρχει δυνατότητα, έχετε μαζί σας κινητό τηλέφωνο.

Εγγραφή Τώρα Δωρεάν!