Εγγραφή Τώρα Δωρεάν!
Πρώτη επαφή; Τι να πείτε;


Οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές στο διαδίκτυο όπως είναι και κατ' ιδίαν Μια καλή σειρά θεμάτων μαζί με ένα αποτελεσματικό μήνυμα μπορεί να είναι καθοριστικά για τη λήψη ή μη απαντήσεων.

Δοκιμάστε αυτές τις επτά απλές συστάσεις για να μπορέσετε να ξεκινήσετε:
 1. Να είστε προσηνείς και να κάνετε φιλοφρονήσεις
  • Σε όλους αρέσουν τα κομπλιμέντα. Είτε λέτε πως έχετε ερωτευτεί το αφοπλιστικό χαμόγελό τους, είτε πως εντυπωσιαστήκατε με το περιεχόμενο των απαντήσεών τους στις ερωτήσεις του προφίλ, οι φιλοφρονήσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

 2. Μη στέλνετε βιογραφικά ή γενικόλογες επιστολές
  • Οι γενικόλογες επιστολές είναι απρόσωπες και δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις, γι' αυτό αποφεύγετε να στέλνετε το ίδιο email παρουσίασης σε όλους όσους θέλετε να γνωρίσετε και αφήστε τη λειτουργία αποκοπής και επικόλλησης για τη δουλειά. Πείτε στο άτομο στο οποίο γράφετε τι ήταν αυτό που σας κέντρισε το ενδιαφέρον στο προφίλ του. Πείτε στο άτομο αυτό με ποιον τρόπο πιστεύετε ότι εσείς οι δύο είστε συμβατοί. Όσο πιο προσηνές και θελκτικό είναι το email σας, τόσο πιο ευπρόσδεκτο θα είναι.

 3. Να είστε θετικοί και να έχετε αυτοπεποίθηση
  • Όλο και πιο συχνά τα μέλη ξεκινούν τα μηνύματά τους με δηλώσεις όπως, "Έφτιαξα το προφίλ για πλάκα...", "Δεν το πιστεύω ότι κάνω αυτό το πράμα" ή "Δεν ξέρω αν σου αρέσει το προφίλ μου, αλλά..." Ξεκινήστε την κουβέντα σας με λίγη αυτοπεποίθηση και μια δόση από την προσωπικότητά σας. Σερβίρετε όσο είναι ακόμα ζεστό και δείτε τις απαντήσεις να έρχονται η μία μετά την άλλη.

 4. Να είστε ευγενικοί
  • Να φέρεστε στους άλλους όπως θέλετε να σας φέρονται. Αν πιέζετε τα μέλη ή είστε αγενείς, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να διαγράψουν αμέσως το μήνυμά σας. Να είστε φιλικοί και ευγενικοί - εξάλλου, όλοι σε αυτή την ιστοσελίδα ερχόμαστε για να κάνουμε φίλους και να βρούμε το ιδανικό μας ταίρι.

 5. Δώστε έμφαση στα κοινά ενδιαφέροντα
  • Ποια είναι τα κοινά ενδιαφέροντα, χόμπι, συμπεριφορές που έχετε μαζί του/της. Δώστε έμφαση σε αυτά τα κοινά ενδιαφέροντα
  • Χρησιμοποιήστε "emoticons"
  • Χρησιμοποιήστε τα "emoticons" για να παρουσιάσετε την εύθυμη και δημιουργική σας πλευρά.

 6. Να είστε ειλικρινείς
  • "Καλύτερα να σε μισούν για αυτό που είσαι, παρά να σε αγαπούν για αυτό που δεν είσαι."

 7. Μη βιαστείτε να ζητήσετε στοιχεία άμεσης επικοινωνίας
  • Η ανωνυμία των διαδικτυακών γνωριμιών σάς δίνει το χρόνο να γνωριστείτε προτού αποφασίσετε να μιλήσετε στο τηλέφωνο ή να συναντηθείτε από κοντά. Κάντε γνωριμίες με το πάσο σας και εκτιμήστε την προστασία του απορρήτου σας. Όταν πιέζετε υπερβολικά για προσωπικά στοιχεία (αριθμό τηλεφώνου, κλπ.) δημιουργείτε αρνητική εντύπωση και δίνετε αφορμή να σας αποφεύγουν οι έμπειροι χρήστες του διαδικτύου που χρησιμοποιούν υπηρεσίες γνωριμιών.


Συμβουλές Ασφαλείας για Διαδικτυακές Γνωριμίες

Κάθε χρόνο, χιλιάδες μέλη μας βρίσκουν τον έρωτα στις ιστοσελίδες προσωπικών αγγελιών World Singles. Το World Singles προσφέρει ένα διασκεδαστικό, χαλαρό και ασφαλές περιβάλλον όπου έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε την εμπειρία διαδικτυακών γνωριμιών, αφού μπορείτε να προχωρήσετε με το δικό σας ρυθμό για να συνάψετε μια υγιή σχέση - είτε επιδιώκετε μια περιστασιακή φιλιά είτε μια παθιασμένη μακροχρόνια ερωτική σχέση. Αφού λάβουμε υπόψη ότι για να καλλιεργηθεί μια σχέση, χρειάζεται χρόνος για να γνωριστείτε καλύτερα θέλουμε και εμείς να σας συστήσουμε να είστε επιφυλακτικοί όταν γνωρίζετε άτομα στο διαδίκτυο ή από κοντά. Ιδού μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να χαρείτε τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό που συνοδεύουν τις νέες γνωριμίες.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
 • Προστατέψτε την ταυτότητά σας: Μην αποκαλύπτετε το πραγματικό σας όνομα, προσωπικά τηλέφωνα, ή άλλα προσωπικά στοιχεία όταν κάνετε τσατ ή στέλνετε email, εάν δεν νιώσετε πρώτα άνετα να τα αποκαλύψετε. Σας συνιστούμε να μη δίνετε προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας στο προφίλ σας.

 • Παραμείνετε ανώνυμοι έως ότου αισθανθείτε ασφαλείς και έτοιμοι να διερευνήσετε άλλες επιλογές: Οι επιλογές επικοινωνίας στο World Singles έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθούν να προστατεύσετε την ταυτότητά σας έως ότου επιλέξετε να την αποκαλύψετε - εδώ περιλαμβάνεται το email και το πρόγραμμα ανταλλαγής μηνυμάτων (IM). Αν κάποιο άτομο δώσει το τηλέφωνό του/της αρκετά νωρίς στην ανταλλαγή email, δεν εξυπακούεται ότι είστε υποχρεωμένοι να το χρησιμοποιήσετε.

 • Χρησιμοποιήστε μια ανώνυμη διεύθυνση email, τρίτου: Παρόλο που το εσωτερικό σύστημα email του World Singles αποκρύπτει τις πραγματικές διευθύνσεις email και τσατ, οι χάκερ μπορούν να παραβιάσουν σχεδόν κάθε τεχνολογία. Ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας, δημιουργήστε μια διεύθυνση email σε τρίτο πάροχο που θα τη χρησιμοποιείτε για λόγους γνωριμίας και προωθήστε εκεί τα email του World Singles αντί για τα προσωπικά σας εισερχόμενα. Επίσης, σας συνιστούμε να απενεργοποιήσετε την προσθήκη υπογραφής ή στοιχείων ταυτοποίησης στα email σας και να εξετάσετε το ενδεχόμενο χρήσης ταχυδρομικής θυρίδας για το κανονικό ταχυδρομείο.

 • Να είστε προσεχτικοί όταν χρησιμοποιείτε σέξι ονόματα: Να έχετε υπόψη ότι, παρόλο που όταν χρησιμοποιείτε σεξουαλικά υπονοούμενα στη διεύθυνση email ή στο όνομα χρήστη μπορεί να σας προσέξουν, είναι πιθανό να μην τραβήξετε την προσοχή εκείνων των ατόμων με τα οποία θα θέλατε να συνάψετε σχέση - ή έστω και να κουβεντιάσετε. Σας συνιστούμε ακόμα να μην περιλαμβάνετε το πραγματικό σας όνομα ή την πόλη διαμονής σας στο προφίλ ή στο όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε.

 • Χρησιμοποιήστε πρόσφατη φωτογραφία και να είστε ειλικρινείς όταν περιγράφετε τον εαυτό σας στο προφίλ σας: Οι παραπλανητικές περιγραφές ή φωτογραφίες μπορεί να προκαλέσουν αισθήματα θυμού και να διακόψουν μια σχέση προτού καν αρχίσει. Εν τέλει, η ειλικρίνεια είναι το καλύτερο εργαλείο σχέσεων.

 • Έχετε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας: Σταματήστε αμέσως την αλληλογραφία, εφόσον νιώσετε ανασφάλεια ή απειλή.

 • Κρατήστε αρχείο με τις συζητήσεις σας: Μην ξεχνάτε να αποθηκεύετε τα email και τα μηνύματά σας σε περίπτωση που τα χρειαστείτε τα στο μέλλον.

 • Αποκλεισμός χρηστών με προσβλητική συμπεριφορά: Το World Singles σας παροτρύνει να αποκλείετε οποιοδήποτε μέλος φέρεται με προσβλητικό τρόπο και να αναφέρετε τη συμπεριφορά στο World Singles. Μπορείτε να αποκλείετε άτομα και να αναφέρετε ζητήματα στο World Singles. Τυπικά παραδείγματα προσβλητικής συμπεριφοράς είναι μεταξύ άλλων: παντρεμένα ή ανήλικα άτομα που χρησιμοποιούν την υπηρεσία, μέλη που στέλνουν email/μηνύματα τσατ με απειλητικό ή προσβλητικό περιεχόμενο, κακοποιοί ή άλλα ύποπτα άτομα που χρησιμοποιούν την υπηρεσία, δόλια εγγραφή ή προφίλ, ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή προσέλκυση πελατών, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, μέλη που σας ζητούν χρήματα ή δωρεές, οποιαδήποτε άλλη παράβαση των πολιτικών του World Singles, οι οποίες αναγράφονται στην ενότητα Όροι των ιστοσελίδων του World Singles.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Οι πρώτες συναντήσεις μπορούν να είναι συναρπαστικές, και οι περισσότερες είναι απολύτως ασφαλείς. Ωστόσο, είναι πάντα φρόνιμο να παίρνετε κάποιες στοιχειώδεις προφυλάξεις. Να εμπιστεύεστε πάντα το ένστικτό σας και να φροντίζετε να έχετε υπόψη τις εξής οδηγίες:
 • Να συναντιέστε σε δημόσιο χώρο: Το World Singles σας προτρέπει να κανονίσετε τη συνάντησή σας σε δημόσιο χώρο όπου υπάρχει αρκετός κόσμος. Σας συνιστούμε ανεπιφύλαχτα να αποφεύγετε τις συναντήσεις σε ιδιωτικές κατοικίες, δωμάτια ξενοδοχείων ή απομακρυσμένες περιοχές.

 • Πείτε στους φίλους σας που πηγαίνετε: Το World Singles σας προτρέπει να ενημερώνετε τουλάχιστον έναν φίλο ή συγγενή για τη συνάντησή σας, πού θα πάτε και πότε υπολογίζετε να επιστρέψετε. Ενημερώστε το άτομο που θα συναντήσετε ότι η συνάντησή σας δεν είναι κρυφή.

 • Παραμείνετε νηφάλιοι: Το World Singles σας συνιστά να αποφεύγετε την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, καθώς μπορεί να περιορίσει την ικανότητα λήψης ορθών αποφάσεων και ενδεχομένως να σας θέσει σε κίνδυνο. Υπάρχουν πολλά ποτά για να διαλέξετε, γι' αυτό, στο πρώτο ραντεβού, προτιμήστε τα μη αλκοολούχα ποτά ή, τουλάχιστον, περιορίστε την κατανάλωση αλκοόλ.

 • Πάρτε το κινητό σας μαζί σας: Το World Singles σας προτρέπει να παίρνετε το κινητό σας τηλέφωνο μαζί σας. Τα περισσότερα τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλέσετε την άμεση δράση (100 ή 112).

 • Μη ζητήσετε από το άλλο άτομο να περάσει να σας πάρει: Το World Singles σας προτρέπει να πάτε και να επιστρέψετε από το ραντεβού χωριστά, ακόμα και αν χρειαστεί να ζητήσετε από φίλο σας να σας πάει ή να πάρετε ταξί.

 • Μην αφήνετε τσάντες, πορτοφόλια ή ποτά αφύλαχτα: Το World Singles σας προτρέπει να έχετε το νου σας στα προσωπικά σας αντικείμενα. Εδώ περιλαμβάνεται και το ποτό σας-μη ρισκάρετε να σας ρίξουν κάτι μέσα.

 • Μη ρισκάρετε να σας υποκλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και για το ποτό σας - μη ρισκάρετε να σας ρίξουν κάτι μέσα.

 • Μην υποκύψετε στον πειρασμό να συνεχίσετε το πρώτο σας ραντεβού στο σπίτι σας ή να πάτε στο δικό του/της σπίτι: Παραμείνετε σε δημόσιο χώρο, ακόμα και αν νιώθετε ότι πιέζεστε. Αν νιώθετε ότι πιέζεστε, διακόψτε τη συνάντηση και φύγετε αμέσως.

 • Κανονίστε το επόμενο ραντεβού εφόσον είστε έτοιμοι και νιώθετε άνετα: Το World Singles σας προτρέπει να προγραμματίσετε το δεύτερο ραντεβού εφόσον νιώθετε κάποιο δέσιμο, αλλά, σας προτρέπουμε επίσης, να συνεχίσετε να εφαρμόζετε όλες τις οδηγίες ασφαλείας για ραντεβού στις μελλοντικές σας συναντήσεις.

ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Οι διαδικτυακές γνωριμίες σας επιτρέπουν να επικοινωνήσετε με σπουδαίους άνδρες και γυναίκες που μένουν σε διαφορετικές πόλεις, πολιτείες ή και χώρες ακόμα. Σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε με άλλα χαρισματικά ελεύθερα άτομα, όπου και αν κατοικούν. Αλλά, σας προτρέπουμε και να έχετε υπόψη αυτές τις συμβουλές ασφαλείας για γνωριμίες όταν θα κάνετε την πρώτη αυτή επικοινωνία μεγάλων αποστάσεων.
 • Μείνετε σε ξενοδοχείο: Αν δεν έχετε την οικονομική άνεση να μείνετε σε ξενοδοχείο, να μην πάτε καθόλου. Να μην μείνετε στο σπίτι του άλλου ατόμου στην πρώτη σας επίσκεψη.

 • Χρησιμοποιήστε δημόσιες συγκοινωνίες για να μεταφερθείτε προς και από το αεροδρόμιο: Αν το άλλο άτομο θέλει να έρθει να σας υποδεχτεί στο αεροδρόμιο - πολύ ωραία! Αυτό δείχνει ενδιαφέρον και ευγένεια. Ωστόσο μην μπείτε σε Ι.Χ. με κάποιο άτομο, το οποίο συναντάτε για πρώτη φορά.

 • Μην αποκαλύπτετε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου σας: Έως ότου νιώσετε απολύτως σίγουροι για τις προθέσεις του άλλου ατόμου, μην αποκαλύπτετε την ακριβή διεύθυνση διαμονής σας.

 • Ασφαλίστε τα τιμαλφή σας στο χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου ή του δωματίου σας: Μην τα παίρνετε μαζί σας ούτε να τα φοράτε στο ραντεβού σας.

 • Κρατήστε ενήμερη την οικογένεια και τους φίλους σας: Το World Singles σας προτρέπει να ενημερώνετε πάντα κάποιον για το άτομο που θα συναντήσετε, τον χώρο όπου θα πάτε και πότε σκοπεύετε να επιστρέψετε.